fbpx

Videoproduktion

Hvorfor skal jeg anvende videoindhold i min virksomhed?

I ”gamle dage” var det næsten som et ”overdådigt sønderjysk kagebord” at, have en video på sin hjemmeside. I dag er det ”helt normalt” at, videoindhold er en (stor) del af markedsføringsstrategien i en virksomhed. Når du markedsfører din virksomhed eller dig selv med videoindhold, skaber det engagement hos din målgruppe og kunderne er mere villige til at, købe når de har set en video. (Det skaber genkendelse i vores hukommelsen, ganske ubevist hos de fleste)

Video er i vækst, idet vi mennesker og algoritmer elsker video, fordi mennesker (kunderne) handler med mennesker. Med video til de sociale medier eller til hjemmeside vil målgruppen automatisk opleve at, de lærer dig/din virksomhed bedre at kende. Det skaber en helt naturlig tryghed hos de fleste. Faktisk vil jeg gerne påstå at ” hvis ikke du laver video i dag, så er du langt fra at, være konkurrencedygtigt ift. dine eventuelle konkurrenter på markedet.

Jeg har stor erfaring og hjælper sikkert og professionelt virksomheder som din, med at skabe professionelt videoindhold til de sociale medier, hjemmeside mf. som gerne vil opnå online opmærksomhed. Du kan med fordel downloade mit priskatalog og læse mere om den skræddersyet Basis Videoproduktion.

Videoproduktion med Medieassistenten

Med basis videoproduktion produceres en skræddersyet professionel videoproduktion, der giver dig materiale til din markedsføring og historiefortælling. ”Basis videoproduktion” kan du blandt andet bruge til at; promovere dit event, profilvideo, reklamevideo eller video til hjemmeside mf.

Basis Videoproduktion er optimalt, hvis du ønsker:

EKSEMPLER PÅ videoproduktioner
liv i lyngby
Eventvideo
Juletræs tænding 2021
Eventvideo

basis produktion

Typisk eventfilm, interviews, stemningsvideoer, kampagnefilm
PREPRODUKTION
optagedag
POSTPRODUKTION
Tryghedsgaranti
6.000,-
EKSKL. MOMS

Videoproduktion i hovedstadsområdet

Har du din virksomhed placeret i hovedstadsområdet, kan du med fordel benytte Medieassistenten. Jeg producerer videoer i højkvalitet til hovedstadsområdets skarpeste pris.

Fokus er videoproduktion i hovedstadsområdet, da mange af mine kunde har fast placering her. Jeg har en god geografisk sans og er selv bosiddende i hovedstadsområdet og mit kendskab hertil er godt samt de udfordringer en virksomhedsplacering kan blive mødt med i hovedstadsområdet. Du slipper ligeledes for at, tænke på udgifter til transportomkostninger. Det er med at stille din sikkerhed i højsæde, for en strømlinet og professionel videoproduktion gennem hele processen.

Jeg tager gerne til Fyn og Jylland og dækker også resten af Sjælland. Det har ingen betydning for en samarbejdsaftale. Dog vil der forekomme transportomkostninger, som altid vil være tydeligt oplyst i det tilbud/aftalemateriale du modtager i forbindelse med kontraktoprettelsen til opgaveudførelsen.

Sådan kommen du i gang med videoproduktion

Det er vigtigt for mig at, du kender til hele processen med videoproduktion også selvom det meste af arbejdet med din video ligger på mine skuldrer.

Planlægning

Sammen taler vi om dine ønsker og hvad du ønsker at, fortælle/opnå. Jeg sætter mig ind i din virksomhed. Og dernæst taler vi om drejebog, storyboard og din lokation. Det gør vi som udgangspunkt online, via Zoom eller aftaler et telefonmøde.

Optagelse

Efter planlægningsmødet, kommer jeg ud på den aftalte dag og tidspunkt og producerer optagelserne efter dine ønsker/det aftalte.

Redigering

Når alt optagelse er overstået, klippes/redigeres videoen sammen, efter det aftalte omdrejningspunkt. Dernæst sendes videoen til gennemgang. Skulle du have rettelser, kan du gøre brug af dine tre gratis redigeringsrunder.

Klar til marketing

Videoen/videoerne er nu klar til visning, på dine sociale medier, hjemmeside mv.

Få mine priser nu

Skriv din mail og så sender jeg en PDF med mine priser til dig.

Du modtager samtidig mit nyhedsbrev :)

Liv i lyngby 2021
Eventvideo
Juletræ stænding Lyngby 2021
Eventvideo