fbpx

Video på abonnement

Gør videoindhold til en fast del af din markedsføring

Som regel er en enkel video ikke nok, for at se om dit videoindhold rent faktisk virker. Hver eneste dag bliver der smidt flere tusind videoer op på sociale medier som Facebook, Instagram eller LinkedIn m.fl. Det kan være risikabelt og forbundet med stor usikkerhed kun at, smide penge efter en video. For hvad gør du hvis den ikke virker efter dine hensigter?  

Den ene video skulle være den – din målgruppe tilfældigvis kommer til at se? Det er der desværre ikke den store chance for, nærmere en tilfældighed. Især hvis ikke du har gennemtænkt og overvejet at videoindhold skal være en fast del, af din fremadrettet markedsføring. Når du har videoindhold som en fast del af din kommunikation, vil din målgruppe opleve større kendskabsgrad og kan sætte ansigt på din virksomhed.

Her kan jeg kan hjælpe dig. Med professionel video på abonnement er du sikker på at, have videoindhold til dine sociale medier, hjemmeside eller nyhedsbrev måned efter måned.  Når du bestiller videoindhold på abonnement, bliver du ikke fastlåst til en bindingsperiode, du bliver blot ”taget i hånden” under hele processen. Du kan til hver en tid sætte dit videoabonnement i bero eller opsige det helt.

Videoindhold på abonnement, findes i to overkommelige ”pakkeversioner” Læs mere om pakkerne – hvor både små og store virksomheder kan være med, ved at scrolle ned på siden her.

Video på abonnement indeholder

4K Kvalitet

Tilpasses til dine digitale medier

Redigering af video og farver

Dækker hele hovedstaden

Budgetvenlig videoproduktion

Budget videoproduktion er en løsning, hvor du får op til 3 videoer du kan benytte på sociale medier, hjemmeside eller nyhedsbrev.  Især relevant for dig der er: Selvstændig, lige er startet med video, er iværksætter eller har en enkeltmandens virksomhed. For at kunne tilbyde dig en yderst attraktiv pris er videooptagelsen reduceret til en time og varighed af din video er 30 – 45 sekunder. Til gengæld kan du vælge et valgfrit videoformat, så det er tilpasset dine sociale medier. Alle optagelser er udføres med professionelle videoudstyr.

Budget videoproduktion er perfekt, hvis du ønsker

EKSEMPLER PÅ videoproduktioner
Gade fodbold
Internvideo
lokal listen
Kampangevideo

budget PRODUKTION

Til dig der lige er start eller er iværksætter
MÅNEDSABONNEMENT
PREPRODUKTION
optagedag
POSTPRODUKTION
Tryghedsgaranti
2.995,-
PR. MÅNED | EKSKL. MOMS
udvidet PRODUKTION
Til dig der lige er start eller er iværksætter
MÅNEDSABONNEMENT
PREPRODUKTION
optagedag
POSTPRODUKTION
Tryghedsgaranti
3.995,-
PR. MÅNED | EKSKL. MOMS

Udvidet videoproduktion

Udvidet videoproduktion er en totalløsning, der giver dig op til 5 videoer som du kan benytte i dit nyhedsbrev, på din hjemmeside eller på dine sociale medier. Mest værdifuld for dig, der til hverdag eksempelvis arbejder med markedsføring og kommunikation. Du har en større virksomhed der mangler viden, tid og ideer til virksomhedens videoindhold. Med denne populære løsning er videooptagelsen på to timer og varighed af din video er 30 – 90 sekunder. Du vælger et valgfrit videoformat, så det er tilpasset dine sociale medier. Alle optagelser er udføres med professionelle videoudstyr.

Udvidet videoproduktion er ideel, hvis du ønsker:
EKSEMPLER PÅ videoproduktioner
Xjump
Reklamevideo
lokal listen
Profilvideo

Hovedstadsområdets skarpeste Videoabonnement

Konkurrencen om din målgruppes opmærksomhed online, er benhård. Derfor kan det være lokkende at spare penge hos den billigste videograf du kan finde. Men du kan risikere at, løbe en stor risiko når det gælder kvalitet, tid og dine marketingskroner kan være spildt. 

Hos Medieassistenten sættes kvaliteten i højsæde, der lyttes til dine ønsker og derved skrues hovedstadsområdet skarpeste videoabonnement sammen. Det kan jeg på baggrund af en solid erfaring med videoproduktion. De to pakkeløsninger er specielt sammensat til virksomheder i hovedstadsområdet. Sammensætning gør det muligt for mig, at leverer video på abonnement til en yderst attraktiv pris, der ellers er helt uhørt i hovedstaden.

Du kan naturligvis også få glæde af videoabonnement hvis du/din virksomhed er placeret andre steder på Sjælland, Fyn eller Jylland (Fyn og Jylland – anbefales ”Basis videoproduktion”.)

Sådan kommen du i gang med video på abonnement

Det er vigtigt for mig at, du kender til hele processen med videoproduktion også selvom det meste af arbejdet med din video ligger på mine skuldrer.

Planlægning

Sammen taler vi om dine ønsker og hvad du ønsker at, fortælle/opnå. Jeg sætter mig ind i din virksomhed. Og dernæst taler vi om drejebog, storyboard og din lokation. Det gør vi som udgangspunkt online, via Zoom eller aftaler et telefonmøde.

Optagelse

Efter planlægningsmødet, kommer jeg ud på den aftalte dag og tidspunkt og producerer optagelserne efter dine ønsker/det aftalte.

Redigering

Når alt optagelse er overstået, klippes/redigeres videoen sammen, efter det aftalte omdrejningspunkt. Dernæst sendes videoen til gennemgang. Skulle du have rettelser, kan du gøre brug af dine tre gratis redigeringsrunder

Klar til marketing

Videoen/videoerne er nu klar til visning, på dine sociale medier, hjemmeside mv.

budget PRODUKTION

Til dig der lige er start eller er iværksætter
MÅNEDSABONNEMENT
PREPRODUKTION
optagedag
POSTPRODUKTION
Tryghedsgaranti
2.995,-
PR. MÅNED | EKSKL. MOMS
udvidet PRODUKTION

Til dig der arbejde med markedsføring

MÅNEDSABONNEMENT
PREPRODUKTION
optagedag
POSTPRODUKTION
Tryghedsgaranti
3.995,-
PR. MÅNED | EKSKL. MOMS
Fantasy dage 2021
Internvideo
Lokal
listen
Kampagnevideo
Xjump
Reklamevideo
lokal listen
Profilvideo