fbpx

Om mig

Hvem er Medieassisten?

Jeg hedder Timm Højbjerg og jeg er indehaver. Medieassisten er et professionelt og personligt alternativ til en ellers dyr videograf. Jeg har hovedfokus på professionel videoproduktion, design/opbygning af hjemmesider og professionel rådgivning. Jeg har siden 2017 hjulpet virksomheder og private med lang række opgaver og professionel rådgivning. 

Min vinkel til videoproduktion er simpel. Jeg holder fast i at, et mindre budget skal gå hånd i hånd, med høj kvalitet og ikke være en hindring. Min fornemmeste opgave er at, sikker en fælles forståelse for opgaveprojektet. 

 

Min baggrund og lidt om mig

Jeg har i over ti år arbejdet professionelt med videoproduktion. Oprindeligt er jeg uddannet eventkoordinator og valgte derefter at, videreuddanne mig til serviceøkonom med speciale i afvikling. Men jeg har altid haft en forkærlighed til videoproduktion og min erfaring er stor og strejker sig fra Tv-produktion for Metronome, flere kortfilm for Kort & Dokumentar Filmskolen og som videograf for et bredt og stabilt netværk.

 

Jeg kan uden problemer indrømme at, jeg er film/videograf og webdesigner nørd. Siden jeg har kunne stå og gå på mine ben, har jeg elsket at stå foran kameraet og nu bagved. Min store hobby og passion her i livet er nu mit job – drømmejob.

 

Jeg er meget detaljeorienteret og det vil du helt sikkert opleve. Jeg har et smittede positivt humør. Jeg hader ganske enkelt at være sur og negativ. Frustrationer skal der være plads til, men de skal løses konstruktivt og via dialog. Jeg opgiver et projekt, jeg kommer med en ærlig vurdering da jeg sætter stor pris på at, man ikke skal love nogen noget, men ikke kan overholde.