fbpx

Jeg vil være din personlige assistent

Tilbage i 2014 startede mit iværksættereventyr. Jeg tog et kursus hos Bigum & Co, som virkelig gave mig blod på tanden. Jeg havde/har lyst til at min baggrund inden for film og tv-produktion. Det blev blandt andet til 4 år hos Studenter Revyen. 

Undervejs blev mit netværk større og min lyst til at udvikle mine kompetencer voksende i takt med folks positive tilkendegivelser og efterspørgsler af gode råd, vejledning om online tilstedeværelse eller videoopgaver.

Frem mod 2018 studeret jeg til serviceøkonom for, at blive bedre og dygtigere til livet som selvstændig, godt nok kun på deltid til at begynde med. Min interesse for webdesign steg mange grader, da jeg tilfældigt stiftet bekendtskab med kundemagneterne eller som de hedder nu – Emotionelle kundetyper. 

Ved hjælp af deres professionelle redskaber, har jeg lært mange nyttige ting, når vi snakker markedsføring.

Jeg har hele tiden gerne ville hjælp andre og det derfor jeg har valgt at kalde mit lille firma for medieassistenten.

Jeg er din personlige hjælpe indenfor hjemmesider, video eller online tilstedeværelse uanset opgavens størrelse så vil jeg gerne hjælpe dig.

Hvem er Medieassistenten?

Jeg hedder Timm Højbjerg, er 36 år, bor i Lyngby sammen med min kone Jeanette og vores datter Emily. Jeanette og jeg har vært sammen siden 2005 og fik Emily i 2011.

Lige siden jeg husk det har jeg helt tilbage i 90’en lege med video og lavet små hjemmeside i html. I starten af 00’en tog jeg en allround uddannelse indenfor film- og tv produktion hvor jeg noget at, lave rigtig mange udsendelser, kortfilm og live tv produktion.

En stor tak til

At starte som solo selvstændige kan godt være en stor udfordring og ja der er mange af tingen jeg har lave selv. Eksempelvis min hjemmeside, tekster og video. 

Dog skyller jeg en tak til nogle personer som har lære mig en ting og du måske kan lære noget fra dem.

  • Først og fremmest vil jeg gerne takke min kone Jeanette og min datter Emily fordi de hele tiden skal gå og høre på mine ideer til min virksomhed. De har lagt øre til rigtig meget og jo det fylder rigtig meget af enes liv når man starter ud som selvstændige.
  • En stor tak til Lyngby Fotografen Peter fordi har tog sig tid til at, tag billeder til min hjemmeside. Peter er en super dygtige fotograf
  • En kæmpe tak til Emotionelle kundetyper der har være med til at, bidrage med viden om Emotionelle kundetyper og hvordan kommunikere enkelt og nemt til en bestemte kundetyper.
  • Tak til alle min nuværende kunder fordi i troede på mig som solo selvstændige.
  • Tak til dig som jeg måske kender, endnu ikke kender eller vil lære at, kende.
  • Tak fordi du kom fordi min hjemmeside og klikke dig rundt på den og fordi du giver dig tid. Selv om vi måske ikke skal samarbejde skal der nu stadigvæk lyde en tak fra mig.

Få overblik med den digitale SoMe-kalender og bliv inspireret!

Har du svært ved at finde på indehold eller mangler du inspiration til dine sociale medier? Så har jeg samlet en digital trello kalender hvor du kan finde en masse ideer og inspiration til dit næste indhold.

Skriv dit navn, mail og tilmeld dig mit nyhedsbrev så får du adgang til den digitale SoMe kalender via trello.