fbpx

Hjemmeside

En hjemmeside direkte til din målgruppe

I dag foregår nærmest alt digitalt. Din hjemmeside er dels et visitkort og dels din salgsplatform. Når du har en professionel hjemmeside hvor der er tænkt over design, struktur, brugervenlighed, kommunikation, indhold og din målgruppe, så står du solidt. Udnytter du tilmed video på din hjemmeside har du en personlige og tillidsvækkende hjemmeside som vil blive husket. Derfor er din hjemmeside ikke kun det visuelle element, men en hjemmeside af flere elementer.

Jeg designer professionelle hjemmesider i WordPress. Her er der er fokus på struktur, brugervenlighed, videoindhold og din målgruppe. Det er altafgørende at strukturen, brugervenligheden, videoindholdet og din målgruppe er klart konkretiseret for at, din hjemmeside skaber troværdig.

Mine WordPress hjemmesider kan du nemt, sikkert og trygt tilgå, hvis du for eksempel gerne vil redigere tekst, billeder eller indsætte en video. Jeg har den specialoptimerede udgave af WordPress, så du nemt kan finde rundt og altid kan finde hjælp i mine videovejledninger.

Når vi snakker om hjemmesider generelt, vil jeg altid komme ind på emnet video. Video kan ikke, men gør derimod din hjemme mere personlig og det skaber naturligt et langt større og tillidsvækkende brand. Vælger du både at, få designet din hjemmeside og produceret video, kan du opnå en stor og god fordel. Sammen med et uforpligtende tilbud modtager du en Mockup (en model af hjemmesiden) og en gennemarbejdet tjekliste.

Professionel hjemmeside, til en skarp pris

Hos Medieassistenten får du en løsning der er fremtidssikret. Nem at redigerer og til en skarp pris. Jeg vil aldrig ”gamble” med kvalitet og en kompromisløsning findes ikke hos Medieassistenten. Du vil altid have adgang til at, navigerer rundt i din hjemmeside. Hos Medieassistenten, har du to betalingsmuligheder. Du kan vælge at, betale et engangsbeløb (hele hjemmesiden pris) eller dele beløbet i maximalt to rater, hvor á første rate betales ved opstart og de efterfølgende betales den første, i den efterfølgende måned.

Eksempel: Starter vi den 10. april falder første rate til betaling den 17. april. De to sidste rater vil så være forfaldende hhv. den 01. maj. 

Medieassistenten leverer altid et mobilvenligt hjemmesidedesign, SSL-certifikat (sikker hjemmeside), du ejer selv din hjemmeside og vælger selv det webhotel du ønsker.  Der er ingen lange bindingsperioder eller skjulte gebyrer.  Du for dialog hele vejen i gennem via kundeportalen hvor du kan følge hjemmesideprojekt. Har du behov for hjælp efter projektafvikling, så er der absolut ingen problemer i det.

Pro hjemmeside er optimalt, hvis du ønsker:

EKSEMPLER PÅ hjemmesider
pro hjemmeside
Fra
6.000,-
EKSKL. MOMS
EKSEMPLER PÅ hjemmesider

En professionel hjemmeside består af følgende trin

Opstart

Vores dialog begynder med at, jeg for en god forståelse for din virksomhed, dine ønsker og behov. Vi aftaler et online møde via Zoom eller telefon og jeg booker en uforpligtende samtale. Du modtager herefter en mockup (model af hjemmeside) og en gennemarbejdet tjekliste.

Opsætningen

Når du har modtaget materialet om kundeportalen og tjekliste, påbegyndes opsætningen af din hjemmeside. Opsætning udarbejdes på grundlag af mockup, dialog, ønsker og behov.

Tilretning

Ved evt. rettelser sker alle rettelser i tæt dialog med dig, så alle rettelser matcher dine forventninger.

Lancering

Ved lancering overdrages ejerskabet af hjemmeside til dig sammen med en backup og evaluering af projektet.